Om oss

 
beathe201611.jpg

Kiropraktor Beathe Selvåg Nordås, DC, MNKF


Beathe ble uteksaminert fra Palmer Universitet, Iowa, USA 1995. Norsk autorisasjon og medlem av norsk kiropraktorforening (NKF) fra 1995. Hun har sittet i styret i NKF i 2 år, ledet turnuskomitéen i NKF i 6 år, ledet valgkomitéen i NKF i 4 år og ledet region øst i NKF i 4 år. Beathe har mer enn 20 års erfaring og har praktisert i Trondheim, Drammen og Bærum før hun i år 2000 slo seg ned i Lillestrøm. Her jobbet hun i 6 år før hun i år 2006 etablerte abc kiropraktorklinikk. Hun fungerer i dag som daglig leder og klinikkeier.

Beathes interessefelt er pasienter med sammensatte smertebilder. Hun ser viktigheten av å jobbe med hele pasienten; ernæring, aktivitet, stress, smerter. Beathe besitter kurs innen ernæring, idrettskader samt behandling av barn. Hun har god erfaring med både spedbarn, større barn og ungdommer innen idrett og ser viktigheten av samspillet med foreldrene ved behandling av barn og unge.

 

Massasje og soneterapeut Heidi Strøm-Larsen, MNMF


Heidi har tatt fagutdannelse som massasjeterapeut fra Institutt for helhetsmedisin og avla eksamen våren 2015. Senere også fagutdannet soneterapeut inkludert øreakupunktur våren 2018 ved samme fagskole. Hun har praktisert både privat og på bedrift ved ulike klinikker i Oslo og Lillestrøm siden 2015. I august 2018 begynte hun ved abc kiropraktorklinikk. Som terapeut er hun opptatt av å tenke helhetlig og kombinerer ofte massasje og soneterapi i sine behandlinger. Massasjeteknikker hun anvender er basert på klassisk svensk massasje inkludert triggerpunkter og tøyninger. Hun har også enkeltstående kurs i bindevevsfrigjøring. Som medlem av Norsk Massasjeforbund (MNMF) skal alle pasienter føle seg godt ivaretatt av en seriøs behandler.